Mindig az ügyfél az első

 

A BioDigit Kft. küldetése - egyúttal működésének legfontosabb célja - a BioDigit Csoport tagjai számára olyan jogi, gazdasági, finanszírozási és infrastrukturális környezet megteremtése, melyre alapozva a vállalatcsoport tagjai tevékenységüket az ügyfelek megelégedésére, korszerű és versenyképes szolgáltatásokat nyújtva végezhessék.

 

 

 

Az agy holtig tanul

Aktívan részt veszünk az oktatásban és az oktatást segítő technológiák fejlesztésében. Saját fejlesztésű szoftverek segítségével bárki számára elérhető válik az interaktív tananyagszerkesztés, látványos bemutatók készítése. Létrehoztuk az "Oktató Múzeum" fogalmát, így már nem csak az oktatási intézmények kiváltsága a tudás közvetlen átadása, de a múzeumok is csatlakozhatnak az interaktív kiállításokkal az iskolákon kívül történő látványosabb oktatási folyamatokhoz.

 

Esélyegyenlőséget mindenkinek

Út az esélyegyenlőség felé! Kínálatunk széles palettáját folyamatosan bővítjük olyan termékekkel, termékcsoportokkal, melyek elsőrangú segítséget nyújtanak mozgássérülteknek, halláskárosultaknak, vakoknak és gyengénlátóknak. Információs pultjaink egy részét mozgatható érintőképernyővel láttuk el, Braille nyomtatónk és billentyűzetünk piacvezető. Célunk elérhető áron magas minőséget nyújtani a rászorulók számára.

 

 

A hazai iparért

A magyar elektronikai ipar támogatásaként létrehoztuk az online szakmai magazint és fórumot, a Hobbielektronika.hu oldalt. Szakmai fórumokon, kiállításokon keresztül követjük a leginnovatívabb fejlesztéseket, újdonságokat, szakmai híreket.

Keressük a kezdő mérnököket, pályakezdőket és tanulni vágyó fiatalokat. Mérnök-óvodánkba várjuk folyamatosan a lelkes ifjúság jelentkezését. Megismertetjük őket a legkorszerűbb informatikai és elektronikai újdonságokkal, részt vehetnek fejlesztési folyamatainkban, kezdeményezhetnek innovatív ötleteket. Kapcsolatban állunk az egyetemekkel, részt veszünk szakmai- és eszköztámogatásukban.