A megalakulás

A BioDigit Kft. 1994-ben alakult Budapesten, 100%-ban magyar tulajdonosi körrel. Folyamatos növekedésének hátterében cégfilozófiája áll, mely innovációra és fejlesztésre épül.

 

Tevékenységek

  • Elektronikai készülékek fejlesztése és gyártása,
  • Elektronikai készülékek és alkatrészek kereskedelme,
  • IT kommunikációs eszközök fejlesztése és gyártása,
  • Braille eszközök fejlesztése és gyártása,
  • Speciális, mikroprocesszoros áramkörök fejlesztése és gyártása,
  • Multimédiás alkalmazások és -tartalom fejlesztése, valamint a kapcsolódó honlapok fejlesztése és fenntartása.

Cégünk elismert helyet tölt be a magyarországi elektronikai alkatrész-kereskedelm piacán, ugyanakkor folyamatosan növekszik az Európai Unióból és azon kívülről érkező megrendelők kiszolgálása is. A folyamatosan bővülő, változó ügyfélkör igényeinek megfelelően a BioDigit Kft. kis- és nagykereskedelemmel egyaránt foglalkozik.

 

Innovatív saját fejlesztések

A saját fejlesztésű multimédiás szoftverek segítségével olyan területek is interaktívvá tehetőek, melyek eddig sok nehézségbe ütköztek. LAPODA szoftvercsomagunkkal, akkreditált oktatási rendszerünkkel országos szintű elismerésekben részesülünk. Emellett nagy látogatottságú, sikeres honlapokat is üzemeltetünk.

A BioDigit Kft. fő erőssége a dinamikus fiatalokból álló fejlesztői gárda.

Rugalmasság, a piaci követelményekhez való alkalmazkodás, fejlesztés-orientált gyártás, gazdaságos technikai megoldások, valamint dolgozóink elkötelezettsége jellemzi cégünket. Saját formatervező- és grafikus csapat tervezi termékeinket, a vállalat külső megjelenését és arculatát is.

 

Fontos a minőség

A BioDigit Kft. nagy hangsúlyt fektet termékeinek és szolgáltatásainak állandó, ugyanakkor magas minőségére. Az általunk gyártott eszközök kiállják az idő próbáját, mivel a legszélsőségesebb körülmények között is helyt állnak. Jelenleg több, mint százféle elektronikai termék-szortimentünkkel igen széles körben szolgáljuk ki megrendelőinket. Automata elektronikagyártó berendezéseink segítségével nagy darabszámú és kiváló minőségű termékek előállítása sem jelent problémát.

Az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer 2005-ös bevezetése óta rendszerünket folyamatosan fenntartjuk és fejlesztjük. Célunk partnereink és megrendelőink elégedettségének növelése, a problémamentes gyártás és szolgáltatás, a visszatérő partnereink magas száma, valamint a folyamatos fejlesztés.

A BioDigit Kft. működése jelenleg az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerint tanúsított.

 

Sikerek

Részt vettünk az Európai Unió által társfinanszírozott projekt keretén belüli munkahelyteremtő programban.

A BioDigit Kft. tevékenysége és termékei több elismerésben is részesültek:

A HUNDIDAC 2003 VI. Taneszközminősítő Díjversenyen a Magyar Taneszközgyártók, Forgalmazók és Felhasználók Szövetsége a LAPODA multimédia-szerkesztő programcsomagot ARANY-DÍJ elismerésben részesítette.

Honlapjaink között több is elnyerte az  Év Honlapja díjat.

Cégünket a 2003-ban a XI. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat elismerésben részesítette.

Tagja vagyunk a Magyar Medikai Gyártók és Szolgáltatók Klaszternek.

 

Jelszavunk: Fejlesztés a siker titka!