Út az esélyegyenlőség felé


Saját fejlesztésű termékekkel a fogyatékkal élőkért!

 

A vakok és gyengénlátókért...

Legújabb fejlesztésű Braille-nyomtatónk már olyan előnyökkel rendelkezik, mely a piacon sok tekintetben egyedülállóvá teszi. Külföldi versenytásainkhoz képest áraink sokkal kedvezőbbek, elérhetőek.

A nyomtatási sebesség amellett, hogy határozottan megnőtt, a nyomtatási zaj ezzel ellentétben radikálisan lecsökkent.

Nyomtathatunk a fénymásoló papírtól egészen a 160-200 grammos A/4-es papírlapokig illetve fóliára előszeretettel használják közintézményekben, iskolákban, múzeumokban, kiállítóterekben, irodaházakban egyaránt.

 

A halláskárosultakért...

Idegenvezető rendszerünk mellé olyan lehetőséget ajánlunk, melyel a hallókészülékkel rendelkezők is könnyen használhatják hangtechnikai készülékeinket.

Az indukciós hurok használatát ajánljuk minden olyan intézménynek, ahol fontos az akadálymentesítés ezen része is.

Emellett ügyfélszolgálatunkon jelnyelven beszélő kollégánk várja a hozzánk látogató ügyfeleket, üzleti partnereket.

 

A mozgássérültekért...

Az információs rendszerek fejelsztésében figyelembe vesszük a mozgáskorlátozottakat, kerekesszéket használókat is. Információs pultjainkat olyan megoldásokkal kínáljuk, mely lehetővé teszi számukra is a minél egyszerűbb használatot, megközelíthetőséget.

Az érintőképernyők magasságának állításával ez csak egy aprónak tűnőlépés a számos egyedi megoldás melett. A pultok ergonómiai kialakítása és formatervezésekor még számos egyéb lehetőség is adódik, mely sokak életét könnyíti meg a későbbiekben.